Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2011. Augusztus 27. 14:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Dühöngőfogdába zárták a gyerekeket a tanárok

Dühöngőfogdába zárták a gyerekeket a tanárok

Büntetőper indult pénteken a Kecskeméti Városi Bíróságon az ellen a huszonnyolc pedagógus ellen, akik több alkalommal zártak be gyerekeket egy dühöngőhelyiségbe a kecskeméti Juhar utcai speciális bentlakásos iskolában.

Személyi szabadság megsértése miatt indult pénteken büntetőper a kecskeméti Juhar utcai speciális bentlakásos iskola huszonnyolc tanára ellen a Kecskeméti Városi Bíróságon. A vád szerint a tanárok éveken keresztül több problémás gyereket bezártak egy úgynevezett dühöngőhelyiségbe, ami mintegy fogdaként működött. A gyerekeket hosszabb-rövidebb időre zárták be, 20-30 perctől akár egész éjszakáig. Az első tárgyalási napon a vádat ismertették, majd hétfőn az elsőrendű vádlott, az iskola igazgatójának meghallgatása következik, akit tavasszal az iskola fenntartója, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat felfüggesztett, így fizetést kap, de dolgoznia már nem kell. A perben tizenkét tárgyalási nap lesz, ítélet várhatóan októberben születik majd. (da)

HavariaPress

Címkék: tárgyalás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 21. 09:26, szombat | Kék hírek

Illegális benzinkút működött egy fehérvári kamionmosóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fehérvári osztálya tíz férfit fogott el egyszerre, akik részt vettek a jogellenes üzletben. Kettőjüket pénzmosással, nyolcukat sikkasztással gyanúsítják.

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.

2024. Szeptember 10. 07:50, kedd | Kék hírek

Döbbenet, miket csinálnak egyesek a magyar autópályákon - Videó

Életveszélyes tolatások kerültek be az autópályákat fenntartó MKIF Zrt. legújabb összeállításába.