Városlista
2024. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2018. Július 29. 17:54, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Padláson bújt el egy kartondoboz alá a rabló

Padláson bújt el egy kartondoboz alá a rabló

Őrizetbe vettek a Pest megyei nyomozók egy 28 éves férfit egy nagymarosi rablással összefüggésben.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya folytat eljárást egy nagymarosi férfi ellen közfeladatot ellátó személy sérelmére, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a férfi július 19-én este ment be egy nagymarosi jegypénztárba, ahol az alkalmazottat egy késsel megfenyegette, majd az irodahelyiségből készpénzt vett magához és a helyszínről elmenekült.
A rablási alosztály nyomozói a Váci Rendőrkapitányság munkatársaival együttműködve, adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2018. július 28-án fogtak el nagymarosi lakhelyén. A rendőrök kiérkezése előtt a férfi magára zárta a ház ajtaját. A nyomozók, miután behatoltak az ingatlanba, a padláson egy kartondoboz alatt elrejtőzve találták meg a férfit.

Előállítását követően a 28 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Belföld

Változékony időjárás várható a héten

Hétfőn még túlnyomóan napos idő lesz, de keddtől többfelé várható eső, majd csökken a csapadék esélye és visszatér a több-kevesebb napsütés, de a hét végén ismét lehűlés érkezik csapadékkal és széllel

2024. Szeptember 23. 07:49, hétfő | Belföld

Személyesen hívta vitára a miniszterelnök politikai igazgatója Magyar Pétert

Személyesen hívta vitára a miniszterelnök politikai igazgatója Magyar Pétert - hangzott el vasárnap az M1 aktuális csatorna hírműsorában.

2024. Szeptember 23. 07:48, hétfő | Belföld

Árvíz - Ütemes apadásnak indult a Duna a folyó felső szakaszain

Ütemes apadásnak indult a Duna a folyó felső szakaszain, ahol már a helyreállítási munkálatokat készítik elő. Az árhullám Budapest alatt, Paks térségében tart - közölte vasárnap az MTI-vel az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF)

2024. Szeptember 22. 09:01, vasárnap | Belföld

OVF: lefelé halad a Dunán az árhullám, a nézelődők okozzák a legtöbb gondot

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a legnagyobb gondot a nézelődők okozzák, akik hátráltatják a munkát, veszélyeztetik a töltéseket - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) pénteken napközben az MTI-vel.