Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2013. Június 23. 06:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: infocsajok

Végre megmutatták elsőszülött kisbabájukat a Tatum szülők

Végre megmutatták elsőszülött kisbabájukat a Tatum szülők

Pár hete már beszámoltunk Nektek arról, hogy Channing Tatum, a világ legszexisebb férfijának választott pasija apuka lett. A napokban pedig nyilvánosságra került egy kép, amelyen már a picit is megcsodálhatjuk.

A házaspár 2005-ben ismerkedett meg a Step Up című film forgatásán, majd négy év után, 2009-ben házasodtak össze. A családalapításra sem kellett sokáig várnunk, hiszen Jenna Dewan-Tatum május 30-án egy egészséges kislánynak adott életet egy Londoni magán kórházban.

Kezdetben még az is titkos volt, hogy mi a neme a babának, viszont egy közeli barát elkotyogta magát, miszerint kislánya született a házaspárnak. A hír igaznak bizonyult, hiszen már a pici neve is napvilágra került. A boldog szülők Everly Tatumnek nevezték el kislányukat.

Sőt mi több, végre mi is megcsodálhatjuk Everlyt, hiszen a napokban Jenna egy közös képet tett közzé immáron háromtagúra bővült családjáról az alábbi képaláírással: „Az első apák napja a mi angyalkánkkal. Szerelmes vagyok.” A szülök szépségéből kiindulva várható volt, hogy a babájuk is meseszép lesz.

Lehet, hogy a legtöbb színész és egyben apuka nem rohan haza azonnal egy brutális filmforgatás után, főleg akkor, ha egy síró baba várja őt otthon. Kivéve Channinget. A szexi apuka már felesége terhességét is jól kezelte, most pedig, hogy megszületett a pici, alig várja, hogy a nap végén hazaérjen, hogy láthassa kislányukat.

Minden nő elolvad attól a látványtól, ahogy egy apuka tartja a kezében kislányát. Főleg akkor, ha a tavalyi év legszexisebb pasija teszi mindezt.

Májer Nina

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).